Heldere lijnen, eenvoudige materialen

zespersoons appartementen

Alle comfort op één laag

Elements Terschelling is ontworpen met het oog op de toekomst en een knipoog naar het verleden. Waar vroeger het paviljoen stond, vind je nu een hotel met zestien kamers, een lobby, restaurant en wellness met zwembad. Terrassen rondom het hotel verbinden de lobby met het restaurant en bieden gasten en passanten op elk moment van de dag een beschutte plek in de zon met fantastisch uitzicht over de duinen.

Tegen het hotel aan liggen de appartementen. In de duinen liggen allereerst de grote zespersoons appartementen, met eigen toegang en een ruim terras op het zuiden en slaapkamers op het noorden; je loopt zo de duinen in en het strand op.

Indeling

Op de begane grond liggen vijf zespersoons appartementen. Deze zijn van buiten te bereiken, met een eigen voordeur direct naast het terras op het zuiden. In de geborgenheid van de duinen zit je in alle seizoenen uit het zicht en in de zon. De drie slaapkamers liggen op het noorden: je loopt zo de duinen in en het strand op.

Op de tweede etage bevindt zich één duplex zespersoons hoekappartement (bouwnummer 15). Deze is te bereiken via de corridor op derde etage. Dit appartement heeft zowel aan de noord- als zuidzijde een terras, drie slaapkamer en twee badkamers. Kijk voor de plattegrond op de pagina 'project'.

Impressie

Kenmerken

  • Prachtig uitzicht op duingebied
  • Exclusief segment
  • Hotel, paviljoen en wellness faciliteiten
  • Gedeeltelijk eigen gebruik mogelijk
  • Rendement ca. 5%
  • Verkoopprijzen vanaf € 1.090.000,- excl BTW*

 

(*BTW geheel terug te vorderen)

 

Vraag de brochure aan

Laat je gegevens achter en download direct de brochure met uitgebreide beschrijving van het project. Interesse of rondleiding op de locatie? Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Brochure
Vraag de brochure aan

Laat je gegevens achter en download direct de brochure met uitgebreide beschrijving van het project. Interesse of rondleiding op de locatie? Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Brochure

Informatie en verkoop

 

Jan Doeksen Makelaars
Duinweg 5a-17
8894 KT Terschelling-Formerum

Sanne - 06 21 808 838
Petro - 06 53 254 644

info@jandoeksenmakelaars.nl
www.jandoeksenmakelaars.nl

Ontwikkeling

 

MXL Vastgoed
Oranjeplein 3
2012 LN Haarlem


 


www.mxlvastgoed.nl

Bouwaannemer


Friso Bouwgroep
Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG Sneek

0515 42 99 99
 

info@frisobouwgroep.nl
www.frisobouwgroep.nl

Interieur


HINABAAY
Rak 20
1551 NA Westzaan

023 741 00 64
 

info@hinabaay.com
www.hinabaay.com